Clubs Claror, els teus clubs de fitness i benestar a Barcelona

Gaudeix d'un munt d'avantatges amb el Club Patí Vela Barcelona!

15 de juny, 2019

Els abonats dels Clubs Claror esteu d'enhorabona! Podreu gaudir d'avantatges, activitats i descomptes amb el lloguer de material al club Patí Vela de Barcelona, gràcies al conveni que hem signat.

Els abonats dels Clubs Claror esteu d'enhorabona! Podreu gaudir d'avantatges, activitats i descomptes amb el lloguer de material al club Patí Vela de Barcelona, gràcies al conveni que hem signat. El Club Patí Vela de Barcelona és una entitat sense ànim de lucre que té com a principal objectiu la promoció i difusió de la navegació amb l'embarcació de patí de vela, facilitant-ne l'accés a tothom.

A través del conveni que hem signat les dues entitats, s'organitzen activitats nàutiques a la platja del Somorrostro, on tenim ubicat el Claror Marítim, per a tots els abonats dels clubs. A més, s'ofereix un important descompte als abonats Claror en activitats i lloguer de material del Club Patí de Vela:

· Sortides dirigides de Paddle Surf: 1 hora | Preu 15€ per persona

· Sortida "Descobreix": 1 hora | Preu 15€ per persona

· Sortida "Posta de sol": 1 hora | Preu 15€ per persona

· Estiraments / Ioga amb Paddle Surf: 1,5 hores | Preu 20€ per persona

· Lloguer de material: paddle surf, surf, caiac: 1 hora | Preu 8€ per persona

· Lloguer de barca a motor: Preu 40€ la sortida.

Aprofita al màxim aquests avantatges i viu un estiu increïble amb Claror i el Club Patí Vela de Barcelona!

 

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate