El 18 de juliol fem marxa nòrdica nocturna i sopar, t'hi apuntes?

1 de juliol, 2019

El dijous 18 de juliol gaudirem de la fresca de la muntanya de Collserola, tot fent marxa nòrdica.
 
Sortirem des de Can Caralleu a les 19h i farem un recorregut sorpresa, amb sopar a la Plaça Mireia, i retorn a Can Caralleu sobre les 23h.
 
Aquesta activitat va adreçada a majors de 18 anys i es requereix una condició física mitja. És gratuïta per abonats, i cal reservar la plaça al tòtem d'activitats. El sopar no és inclòs, te'ls pots portar o demanar al bar de la Plaça Mireia.
 
Què és la marxa nòrdica?
Del nord d’Europa ens arriba la marxa nòrdica, consistent a caminar i córrer amb la tècnica de l’esquí de fons clàssic utilitzant uns pals específics. L’aprenentatge és molt ràpid i, alhora, la sensació de cansament durant la pràctica és molt baixa. La tècnica bàsica consisteix a caminar de forma natural, amb les espatlles relaxades, els bastons a prop del cos, impulsar el bastó per darrere la línia de la pelvis i recolzar el peu des del taló fins als dits.
 
Cal vestir roba còmoda que permeti amplitud de moviments de cames i braços, paravent, frontal, calçat lleuger i flexible amb una bona sola per caminar per la muntanya i aigua.

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate