Clubs Claror, esport per a tota la família

Què faran els teus fills per Setmana Santa? Tenim el que busques!

9 de març, 2015

S'acosta Setmana Santa i amb ella arriben les vacances escolars. Per això als Clubs Claror posem a la teva disposició la nostra oferta d'activitats de lleure infantil esportiu per a que els teus fills s'ho passin pipa mentre practiquen esports, adquireixen hàbits i es socialitzen.

Aquí tens tota la informació de les activitats que et proposem per als teus fills:

Esplai El petit xef al Claror Sardenya

Torn de 4 dies: el 30 i 31 de març i l'1 i 2 d’abril. Activitats relacionades amb el món de la cuina per aprendre a ser el millor xef! Farem tallers de pintura, jocs d’expressió i també ens remullarem a la piscina recreativa cada dia.

Si t'inscrius abans del 16 de març, tindràs un 5% de descompte.

Consulta els horaris i preus

Campus poliesportiu al Claror Cartagena

Torn de 4 dies: el 30 i 31 de març i l'1 i 2 d’abril. Activitats esportives, com ara bàdminton, rítmica...A més, es farà una sortida l’1 d’abril!

Consulta els horaris i preus

Campus poliesportiu al Claror Marítim

Torn de 4 dies: el 30 i 31 de març i l'1 i 2 d’abril. Els grups practicaran diferents esports i jocs esportius com el vòlei pista i platja, bàsquet, futbol sala, indiaques, hoquei sala, bàdminton, etc. També hi haurà jocs a l’aigua cada dia, sortida a la platja i sortides a llocs propers (Ciutadella, Fòrum, Front Marítim...)

Consulta els horaris i preus

Inscriu-los a partir del 2 març!
Els hi donaràs una bona sorpresa ;)

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate