Claror, més que fitness!

Més de 2.000 esportistes participen en els esdeveniments de primavera

15 de maig, 2015

A Claror estem molt contents perquè com cada primavera els nostres esdeveniments esportius han mobilitzat una pila de barcelonins en la pràctica esportiva. En total hem mobilitzat més de 2.000 esportistes gràcies a la Milla Sagrada Família, la Cursa Les 5 Milles, la Súper Festa Claror, la Gimcana esportiva i solidària, el Cros de Muntanya de Can Caralleu i el Campionat Escolar de Natació del Claror Sardenya.

La Milla Sagrada Família compleix 30 anys amb bona salut
El 26 d'abril la Milla Sagrada Família va ser el gran esdeveniment de Claror amb 1.300 participants i que aquest any presentava la novetat de la cursa Les 5 Milles, amb un recorregut de 8 quilòmetres al voltant del temple de la Sagrada Família.

Un cop més, el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, les sèries professionals de la Milla, va captar l'atenció del mig fons estatal amb els triomfs d'Adel Mechaal i Solange Pereira.

Súper Festa Claror
Aprofitant la celebració de la Festa Major de la Sagrada Família i la Milla, des de Claror vam organitzar el mateix 26 d'abril una matinal de fitness a l'aire lliure amb masterclasses de Body Balance, Body Combat i Zumba. En total s'hi van aplegar més de 300 participants que van gaudir i suar de valent.

Gimcana esportiva i solidària
El mateix 26 d'abril, durant tot el matí, també es va organitzar a la zona del village de la Milla (c/ Marina, entre Mallorca i Provença) una gimcana oberta a tots els públics, per fer en família i on esport i solidaritat anaven de la mà. A banda de passar per diverses proves lúdiques, es van habilitar unes carpes on es van donar a conèixer tres entitats amb qui Claror té conveni de col·laboració:
L'Associació Encert, que promou el lleure, la formació i l'ocupació d'infants i joves amb discapacitat intel·lectual
L'Associació Aprenem, que treballa per a la inclusió d'infants amb trastorns de l'espectre autista
L'Associació Superacció, dedicada a la inclusió de joves mitjançant la triatló

Cros de Muntanya de Can Caralleu
Una altra cita ineludible per als runners de Barcelona és el Cros de Muntanya de Can Caralleu que enguany celebrava la seva quinzena edició. La prova de trail running amb més tradició de la ciutat comtal presentava la novetat de dos circuits, un de 15 quilòmetres per als més exigents, i un altre de 7,5 quilòmetres. En total van ser prop de 600 corredors els que es van donar cita a Can Caralleu el passat 9 de maig. Van arrodonir la matinal esportiva la Caminada Popular i una botifarrada.

Campionat Escolar de Natació
Un altre esdeveniment que ve essent un clàssic primaveral en les activitats organitzades per Claror és el Campionat Escolar de Natació que va acollir el Claror Sardenya el passat 25 d'abril. En aquesta ocasió la cita va aplegar més de 200 nedadores i nedadors de les diferents escoles que fan cursos de natació al Claror Sardenya i el Claror Cartagena.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate