Claror Club, descomptes en lleure

Descompte Claror Club: Gaudeix de l’òpera amb els Amics de l’Òpera de Sarrià

14 de juny, 2017

Si ets un melòman i t’agrada gaudir de l’òpera ara estàs de sort perquè el Claror Club ha aconseguit un conveni amb els Amics de l’Òpera de Sarrià i a partir d’ara gaudiràs d’un 10% de descompte.
 
Aquesta promoció s'aplica en la compra d'entrades de les òperes i concerts de temporada dels Amics de l'Òpera de Sarrià en el Teatre de Sarrià pels canals habituals.
 
Els Amics de l’Òpera de Sarrià és una nova associació sense ànim de lucre, que té com a missió la difusió de l’òpera i de la cultura. El Teatre de Sarrià tot just reobre les seves portes, totalment rehabilitat. Un dels objectius és dotar d’una temporada estable d’òpera de cambra a aquest teatre, un marc ideal per aquest gènere. Així és com neix la temporada Òpera de Cambra de Barcelona, amb la voluntat de sumar una oferta nova i complementària dins el panorama musical de Catalunya.
 
Recorda que amb el Claror Club tens un munt de descomptes en cultura, lleure i compres. Consulta'ls aquí!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate