Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

Claror, més que fitness!

Arriba la Claror Fitness Fest! Reserva't la data: dissabte 29 de setembre

19 de juliol, 2018

Dissabte 29 de setembre t'esperen activitats, concursos, circuits guiats i molta diversió a la Claror Fitness Fest 2018! Pren nota de tot el que podràs fer.

Dissabte 29 de setembre t'esperen activitats, concursos, circuits guiats i molta diversió a la Claror Fitness Fest 2018! Pren nota de tot el que podràs fer:
 
Màster Zumba vs Sh'bam
A la Platja Somorrostro | 18h
 
Màster Spining
A la Plaça Darwin | 18.30h
 
Circuits Talassa i Spa Marítim
Al Claror Marítim | de 17 a 20h
 
Portes obertes al club
Durant tot el dia
 
Com et prepararàs la Claror Fitness Fest?
Participa al concurs online! Penja una foto a Facebook i Instagram amb el #ClarorFitnessFest i guanya un mes gratis al Claror Marítim 
 
Projecte solidari
La inscripció a les activitats de la Claror Fitness Fest anirà destinada a EntreNosaltres, un projecte comunitari de La Barceloneta, impulsat per una xarxa d’associacions i serveis públics, que té com a objectiu informar i promoure la reflexió i el debat al voltant de les addiccions, per tal de poder treballar la prevenció i, al mateix temps, orientar i donar suport als addictes i als seus familiars.
 
Inscripcions online a partir del 3 de setembre.
 
Carrega piles aquest estiu, que el setembre ho has de donar tot!

GTranslate