Claror Club, descomptes en lleure

Dóna la benvinguda a l'estiu i prepara les teves vacances amb Hotelius Club

8 de juny, 2017

Encara no has decidit què faràs per vacances? Sabies que gràcies a Claror Club pots viatjar a les millors destinacions amb Hotelius Club?
 
Prepara la teva escapada  amb Hotelius Club. Tindràs a la teva disposició una oferta de 40 hotels a Girona, Barcelona, València, Màlaga, Almeria, Las Palmas de Gran Canaria, Santa Cruz de Tenerife,... i a hotels internacionals amb fins un 30% de descompte més el teu descompte habitual del 10%.
 
Accedeix a aquesta oferta a través del portal exclusiu d’Hotelius per a socis del Claror Club.
 
I recorda que durant tot l'any disposes de descomptes fantàstics en més de 50.000 hotels per tot el món. Disposem d'allotjament a Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada, València, Segovia, San Sebastián, Salamanca, Santiago de Compostela i altres destins internacionals com París, Brussel·les, Múnich, Nova York, Lisboa, Roma i moltes més.
 
* Promoció valida fins al 3 de juliol de 2017.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate