Cros de muntanya de Can Caralleu 2018

El 3 de març torna el Cros de Muntanya de Can Caralleu amb circuits de 17 i 9 km!

24 de gener, 2018

El Cros infantil també tindrà 2 recorreguts, de 2 i 4 quilòmetres, en funció de l'edat.

Can Caralleu organitza, el proper dissabte 3 de març, la divuitena edició del Cros de Muntanya Can Caralleu, que presenta la possibilitat d'escollir entre dos recorreguts: un de 17 quilòmetres per als més atrevits i un altre de 9 quilòmetres per als iniciats. En la cursa de 17 quilòmetres hi ha disponibles un màxim de 350 dorsals i en la de 9 quilòmetres s'hi podran inscriure un màxim de 150.

La major part del recorregut es fa pel Parc Natural Protegit de Collserola, per més corriols que en l’edició anterior. El circuit és en terreny irregular, amb obstacles naturals i forts desnivells.
El temps invertit per fer el Cros dependrà molt de l'estat de forma dels participants, però mai podrà superar les dues hores i mitja per entrar a la classificació.

La sortida serà a Can Caralleu a les 10 hores en la versió de 17 quilòmetres i a les 10.15 hores en la de 9 quilòmetres.
 
El Cros Infantil també tindrà dues distàncies: 2 i 4km
Enguany s'incorpora un recorregut més llarg al Cros infantil de 4 quilòmetres per les categories Infantil i Cadet, i el clàssic de 2 quilòmetres per els categories Benjamí i Aleví. En els dos recorreguts s'hi podran inscriure un màxim de 50 dorsals.
Els dos circuits transcorreran pel Parc de l’Oreneta i voltants de Can Caralleu.

Les sortides i arribades seran a Can Caralleu a les 10.30h, per les dues curses.

 Inscripcions 
Les inscripcions es faran exclusivament online del 23 de gener al 25 de febrer a les 23.59, o fins a exhaurir els dorsals.
El preu és de 15€ en el Cros de 17 i de 9km i 5€ en el Cros Infantil. Inclou dorsal amb xip, samarreta, foto i vídeo de l'arribada a meta i botifarrada.
Inscriu-te aquí.

 
Tota la informació del Cros
www.croscancaralleu.cat

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate