Cros de muntanya de Can Caralleu

El Cros de muntanya de Can Caralleu 2019 se celebrarà el 23 de març, reserva't la data!

19 d'octubre, 2018

Les inscripcions es faran on-line a partir del mes de gener a www.croscancaralleu.cat

La dinovena edició del Cros de muntanya de Can Caralleu ja té data: dissabte 23 de març al matí.

L'edició del 2019 seguirà oferint dos recorreguts per a majors de 16 anys: un llarg de 17 quilòmetres per als més atrevits i un altre de 9 quilòmetres per als iniciats. La major part del recorregut es fa pel Parc Natural de Collserola, i és per això que el màxim de corredors permesos és de 500. En la cursa de 17 quilòmetres hi haurà disponibles un màxim de 350 dorsals i en la de 9 quilòmetres s'hi podran inscriure un màxim de 150 persones.
El Cros Infantil comptarà amb dos circuits, de 2 i 4 km, que transcorreran pel Parc de l’Oreneta, en el primer tram del circuit del Cros de Muntanya.

Les sortides i arribades seran al Centre Esportiu Municipal Can Caralleu, on hi haurà situada la zona d'entrega de dorsals i bossa del corredor, el guarda-roba, avituallament, l'assistència mèdica i la fira del corredor.
Les inscripcions es faran on-line a partir de gener a www.croscancaralleu.cat. Inclouran dorsal, obsequi i botifarrada.

Una cursa sostenible
Can Caralleu treballa en la línia de reduir al màxim l'impacte en el medi ambient, i específicament en aquesta cursa.
El Cros de muntanya recorre camins i senders del Parc Natural de Collserola i per això la bossa del corredor porta unes recomanacions de bones pràctiques del Parc, que conviden als corredors a respectar de l'entorn natural.
S'utilitzen gots 100% biodegradables pels avituallaments de la muntanya i un reutilitzable a l'avituallament final. Així garantim menys malbaratament d'aigua en donar l'aigua en gots en lloc d'ampolles, que sovint no s'acaben de consumir. D'aquestes últimes en farem recollida selectiva de plàstic i taps.

El Cros de muntanya amb més tradició de la ciutat de Barcelona
El Cros de muntanya de Can Caralleu va tenir la seva primera edició l'any 2001, quan es va decidir organitzar una cursa atlètica de muntanya en un entorn natural a dins de la mateixa ciutat de Barcelona.
Des de 2001 el Cros de muntanya de Can Caralleu s'ha anat consolidant pel que fa al nombre de participants fins a arribar als 500 dorsals admesos, per tal de protegir l'espai natural del Parc Natural de Collserola. És el cros de muntanya amb més tradició de la ciutat de Barcelona i el 2015 i 2016 va ser considerat el millor trail curt de l'estat pels corredors de Runedia.
 

Visita la web oficial, on anirem penjarem tota la informació de l'edició del 2019.

Si vols reviure el Cros del 2018 mira aquest vídeo dels millors moments.

Si vols veure les imatges del Cros 2018 mira aquesta galeria.

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate