Claror, més que Fitness!

L’Ajuntament de Barcelona posa en marxa l’acció Cuidem a qui ens cuida

12 de maig, 2020

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l‘Institut Barcelona Esports, inicia l’acció “Cuidem a qui ens cuida” en el marc de la campanya de promoció de l’esport ciutadà, “BCN es mou dins de casa”.

L’objectiu de la iniciativa és proporcionar, des del món de l’esport, recursos per compensar i disminuir la tensió que els i les professionals dels sectors de primera línia d’atenció a la ciutadania estan suportant durant aquest període de lluita contra la pandèmia del coronavirus.  Alguns d’aquests sectors són: sanitari, transportistes, cossos de seguretat, supermercats, farmàcies, neteja…

A través d’aquesta iniciativa es posa a disposició d’aquests col·lectius, continguts enregistrats en vídeo per atendre les necessitats derivades d’aquesta situació d’alta exigència personal i laboral. Els vídeos proporcionen continguts en tres blocs temàtics diferents: activitats físiques relaxadores, exercicis de fisioteràpia compensatoris i recomanacions de nutrició.

A més, els i les professionals d’aquests sectors podran disposar, per a cadascun d’aquests blocs, d’un correu electrònic on professionals d’aquests tres àmbits atendran de forma personalitzada els possibles dubtes que puguin sorgir en l’aplicació dels exercicis i consells proporcionats.

Trobareu els vídeos i tota la informació a la web de l’Ajuntament de Barcelona >

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate