L'Esportiu de Llinars, un club familiar

Obrim les inscripcions al casal de Nadal Fitness Kid de L'Esportiu

7 de novembre, 2019

Ja pots inscriure els més petits als casals de Nadal de L'Esportiu de Llinars: Fitness Kid. Un nou programa d’activitats esportives, de lleure, cursets i activitats aquàtiques a la piscina interior. 

Del 23 de desembre al 3 de gener el lleure, l'oci i l'aprenentatge seran els tres pilars del campus de Nadal de L’Esportiu. 

A més, tots els infants podran gaudir d'activitats esportives i lúdiques amb els nostres monitors especialistes. Així mateix, el Campus Fitness Kid també inclou 4 sessions de 30 minuts de curset de natació per setmana.

Pioners en seguretat dels infants

Totes les activitats estan supervisades per tècnics del lleure acreditats, garantim el compliment del decret 267/2016, del 5 de juliol, de les Activitats d’Educació en el Lleure. Tenim un format de treball en grups reduïts i en unes instal·lacions i espais segurs pels infants.

Torns

  • El 23 i 24 de desembre
  • El 30 i 31 de desembre
  • El 2 i 3 de gener

Horaris

De 9h a 13:30h: Campus de Nadal Fitness Kid

Altres serveis complementaris

De 8h a 9h: Servei d’acollida

De 13:30h a 15h: Servei de menjador

Preus per torn

Campus Fitness Kid matins – 27€

Servei acollida – 5€

Servi menjador – 20€

Aprofita la promoció especial!

10% de descompte en el servei Campus Fitness Kid de Matins, si portes a un segon germà/germana o si contractes els 3 torns. 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate