Milla Sagrada Família, la cursa dels Clubs Claror

Ja tenim data de la Milla 2019: t'esperem el diumenge 5 de maig!

1 de març, 2019

Diumenge 5 de maig tens una cita amb l'esport i la diversió: arriba una nova edició de la Milla Sagrada Família

Diumenge 5 de maig tens una cita amb l'esport i la diversió: arriba una nova edició de la Milla Sagrada Família. Córre la teva sèrie de 1,6km al llarg del carrer Mallorca, davant el Temple, i si et va el fitness, no et perdis les màsters de fitness que farem al Village. Suma't a la Gran Festa Claror!
 
Cursa Familiar - nova!
La novetat d'aquest any: vine a córrer amb els teus fills nascuts abans del 2010.
Hora: a les 10.45 hores
On: carrer Mallorca - Sardenya  (BCN)
 
Milla Sagrada Família
La Milla Sagrada Família enguany arriba a la seva trenta-cinquena edició. La mítica cursa que es desenvolupa davant el temple de la Sagrada Família és una cita ineludible per a tots els que gaudeixen de l’atletisme de mig fons a Catalunya amb un circuit de 1.609 metresal cor de la ciutat.
Hora: a partir de les 9.15 i fins les 12 hores
On: carrer Mallorca - Sardenya  (BCN)
 
Màsters de Fitness
Boady Balance, Body Attack, i Zumba a l'aire lliure. Amb tota l'energia dels tècnics Claror i l'ambient festiu de la Milla.
Hora: de les 10.30 a les 13 hores
On: carrer Sardenya - Provença (BCN)
 
 
Inscripció solidària pel projecte "De l'Hospital a la Catedral"
Tota la inscripció de la Milla i les Màsters de Fitness es destinarà íntegrament al projecte de'n Xavi Vallès, malalt de càncer, que vol contribuir a la recerca sobre el càncer en infants. Per fer-ho, suma un repte solidari i un repte esportiu: aconseguir fons per finançar una recerca de l'Institut de la Vall d'Hebron sobre tumors cerebrals infantils, i anar en bici elèctrica des de l'Hospital de la Vall d'Hebron fins la Catedral de Santiago de Compostela, en 17 dies. 
Si vols conèixer el seu projecte, clica aquí.
 
 
I també farem activitats lúdiques per als petits!
 
 
Inscripcions online a partir de l'1 d'abril!
Properament t'anirem informant de tot a: www.lamilla.cat

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate