L'Esportiu de Llinars, el teu club de fitness del Vallès Oriental

Informació d'interès per a tots/es els usuaris/es de L'Esportiu

13 de març, 2020

A causa de la situació provocada per l’expansió del coronavirus (SARS-CoV-2), i a fi de garantir la màxima seguretat dels usuaris, l'Ajuntament de Llinars del Vallès ens ha comunicat una sèrie de mesures preventives que s’aplicaran a partir d'avui dia 13 i fins al dia 27 de març de 2020.

Mesures d’obligat compliment

  • Es reduirà l’aforament del club al 30% de la seva capacitat en tots els seus espais.
  • Es reduirà l’aforament de totes les activitats dirigides al 30%, tant les de pagament com les de graella incloses a la quota d’abonat.

En conseqüència, el personal del club vetllarà perquè no se superi aquest aforament. Per a accedir a totes les activitats de graella incloses a la quota d’abonat serà imprescindible presentar el tiquet de reserva, que prèviament s’ha d’obtenir als tòtems de reserva del club.

Totes aquestes mesures van encaminades a garantir la distància mínima de seguretat d’1 metre entre les persones en qualsevol espai.

Recomanació

  • Es recomana a les persones majors de 65 anys que, en tant que són un grup vulnerable a l’afectació del virus, i a fi de prevenir la seva salut, s’abstinguin d’accedir al centre i participar en les seves activitats.

Recordem que el club ha incrementat les mesures de seguretat, posant dispensadors de tovalloles de paper i gel desinfectant a diferents espais del club. Us encoratgem a què els utilitzeu de forma racional, així com que us renteu les mans amb freqüència.

Apel·lem a la comprensió i a l’ús responsable de tots els abonats i abonades per dur a terme totes aquestes accions i seguir fent del club un espai segur.

 

Moltes gràcies.

La Direcció

Llinars del Vallès, 13 de març de 2020

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate