Claror Sardenya, esport per a tota la família

Esplais i Campus d'estiu, inscripcions preferents a partir del 25 de març!

11 de març, 2019

Ja tenim aquí l'oferta dels esplais i campus d'estiu del Claror Sardenya, perquè les teves filles i fills passin un estiu ben mogut i divertit! 
 
Al Claror Sardenya volem que aquest estiu els teus fills es diverteixin més que mai amb els nostres Esplais i Campus, un món d’activitats innovadores i creatives per a infants i joves dels 3 als 17 anys! 
 
En totes les activitats gaudiran de:
· Un centre d'interès 
· Una estona de piscina cada dia a la mateixa instal·lació
· Un equip de tècnics amb experiència, titulats i amb els requeriments legals obligatoris
· Menús fets al moment en cuina pròpia i amb la majoria de productes ecològics
· Inscripció per setmanes per màxima flexibilitat
· Flexibilitat d'horaris entre les 8 i les 17h
· Servei d'acollida de 8 a 8.45h per només 2€ al dia 
 
Esplai Creació Artística
Tens una ànima creativa i t’agrada l’art, la pintura, la música o les construccions? Doncs aquest és el teu esplai!
Troba tota la informació aquí 
 
Esplai English Kids
Aprèn anglès mentre et diverteixes! Tots els jocs i activitats d’aquest esplai lúdic es desenvolupen en anglès. Els tècnics tenen la titulació de monitor i/o director de lleure i especialistes en llengua anglesa.
Troba tota la informació aquí
 
Esplai Viatge al centre de la terra
Converteix-te en un explorador intrèpid i descobreix els secrets i misteris de l'interior de la terra a través de jocs, activitats i aventures que no oblidaràs!
Troba tota la informació aquí
 
Campus jove de fitness
Inicia’t en el món del fitness amb activitats com l’spining, bodypump, indoor walking, tabata aquàtic,...i aprèn adquirir hàbits saludables. Els tècnics són professionals de l’esport amb experiència i titulació.
Troba tota la informació aquí 
 
Campus Olímpia de Bàsquet
Si t’agrada el bàsquet, vine a aprendre la seva tècnica i tàctica acompanyat de tècnics professionals del bàsquet, titulats en aquesta disciplina i amb experiència!
Troba tota la informació aquí
 
Campus Olímpia de Dansa
Aprèn a ballar a partir de coreografies de diferents estils (hip-hop, jazz, funky, etc) i descobreix nous moviments i ritmes. Farem una sortida relacionada amb la dansa. Els tècnics tenen la titulació específica de dansa i experiència en el món de la dansa.
Troba tota la informació aquí
 
Campus Patinatge
Aprèn a patinar a partir d’una coreografia en la que es treballaran els elements bàsics del patinatge artístic com els equilibris, el ritme i la musicalitat. Les tècniques tenen la titulació específica de patinatge i experiència. 
Troba tota la informació aquí
 
Campus Volei
Aprèn a jugar a volei treballant els valors de l’esport d’equip (cooperació, el respecte i companyerisme) i els elements tècnics (toc de dits o avantbraç, servei, posició al camp i diferents situacions de joc). Farem una sortida setmanal relacionada amb el Volei. Els tècnics són entrenadors de volei titulats i amb experiència. 
Troba tota la informació aquí 
 
Inscripcions
· Inscripció abonats: Del 25 de març al 10 d’abril (places limitades)
 
· Inscripció oberta: durem a terme un sorteig per tal d’assignar cita per a la inscripció del torn obert, que s’inicia el 27 d’abril. Del 25 de març al 10 d’abril obrim el termini per agafar número al Claror Sardenya. A cada família se li assignarà un únic número, que serà totalment intransferible. El dia 12 d’abril farem el sorteig i publicarem les hores assignades per tal de formalitzar la inscripció el dia 27 d’abril.
 
Descarrega't el programa complet en pdf aquí!
 
Si vols consells per triar esplais i campus per als teus fills, llegeix l'article de la Revista Claror:
 
 
 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate