Claror Sardenya, el teu club de wellness de la Sagrada Família

Vine a provar l'acupuntura i l'auriculoteràpia i gaudeix de la primera visita gratuïta!

7 de novembre, 2019

Al Claror Sardenya hem posat en marxa l'Acupuntura i l'Auriculoteràpia i durant el mes de novembre t'oferim la primera visita gratuïta perquè els puguis provar. 
 
Acupuntura
 
L’acupuntura és una teràpia reconeguda per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) que és efectiva en una àmplia varietat de símptomes i malalties. Consisteix en la introducció d’agulles metàl·liques molt fines, estèrils i d’un sol ús en punts específics de la pell. Es pot complementar amb l’ús de ventoses, moxibustió, auriculoteràpia i electroacupuntura. Usada apropiadament, no té contraindicacions.
L’acupuntura és molt efectiva en el tractament del dolor, l'estrès, l'ansietat i algunes alteracions específiques de la dona com els trastorns menstruals o la menopausa, ja que reestableix l’equilibri energètic de l’organisme.
 
Auriculoteràpia
 
L'Auriculoteràpia consisteix en l'estimulació de punts acupunturals i reflexes situats al pavelló auricular (orella) fent un micromassatge amb llavors, xinxetes o imans, equilibri de tots els sistemes. El ventall de tractaments és bastant ampli i molt eficaç sobretot per aprimar-se. L'auriculoteràpia està molt indicada com a coadjuvant per l’èxit de la dieta ja que al disminuir l'ansietat, la sensació de gana també disminueix i ens ajuda a poder acompanyar la reeducació alimentària.
 
Reserva hora a la recepció del club o a l'Àrea de Benestar i salut: 93 476 13 98 | clarorsardenyasalut@claror.cat
 
Si vols més informació sobre el serveis i els preus, la trobaràs aquí. I si vols conèixer els serveis de benestar i salut del club? Trobaràs tota la nostra oferta aquí!
 
Per a més informació pots consultar els articles de la Revista Claror:
 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate