Claror Sardenya, el teu club de fitness de la Sagrada Família

Al febrer estrenem noves sessions de Veevo Tabata!

22 de gener, 2020

Atenció Veevers, el 3 de febrer estrenem noves sessions de Veevo Tabata a la boutique del Claror Sardenya.

Atenció Veevers, el 3 de febrer estrenem noves sessions de Veevo Tabata a la boutique del Claror Sardenya.

El Veevo Tabata és semblant al Veevo Classic, ja que combina diferents disciplines però canvia els temps i el ritme de treball. Cadascuna de les sessions ha estat dissenyada perquè entrenis amb el Mètode Veevo by Claror de la forma que més t'agradi. Cada sessió té el seu propi esperit i es centra en alguna de les activitats del Mètode Veevo. Prova-les totes i escull la que més s'ajusti a tu o alterna els entrenaments amb les diferents sessions.

Horaris Veevo Tabata (a partir del 3 de febrer)

· Dimarts 11.30h
· Dimarts 20.15h
· Dimecres 10h
· Dimecres 19.15h
· Dijous 7.15h
· Divendres 14.15h
· Dissabte 13h
 
Reserva la teva plaça al tòtem del club 30 minuts abans de l'inici de la sessió.

Encara no coneixes Veevo by Claror?

Veevo by Claror és un mètode d’entrenament únic, efectiu i divertit, dissenyat per l’equip de professionals Veevo que consisteix en una sessió de 45 minuts en què es cremen moltes calories, es fa córrer l’adrenalina i s’acaba recuperant l’equilibri cos i ment.

El mètode es basa en la combinació perfecta d'entrenament funcional, fitboxing, mental training i meditació a partir d’exercicis i jocs que recorren a la diversió. 

Viu-lo al Claror Sardenya! Gaudiràs de la sensació de posar-te uns guants de boxa per primera vegada i experimentaràs com l'energia recorre el teu cos.

Per a més informació, entra al web Veevo by Claror.

 

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate