Posa en forma les teves dents, amb els avantatges Odontquality

Gràcies a un gran acord de col·laboració entre Claror i Odontquality, des d’ara, tu i els teus familiars directes gaudireu d’avantatges odontològics exclusius en aquests centres de referència per la seva qualitat clínica, rigor mèdic i tracte al pacient.

 
Odontquality està formada per 3 clíniques dentals pròpies (no franquiciades) a Barcelona, Hospitalet i Sabadell i compta amb un equip de professionals altament preparats en cadascuna de les diferents àrees odontològiques, inclosa la cirugia oral i maxil·lofacial per a la col·locació d’implants ziogomàtics, entre d’altres

Avantatges per a tu i els teus familiars directes

1ª visita gratuïta amb revisió completa i visiografia
Higiene bucal a preu fixe: només 20€ (per sessió)
25% descompte en qualsevol tractament o intervenció
Finançament sense interessos fins a 18 mesos
I per temps limitat, a la nostre clínica de Barcelona un descompte directe de 500€ en els Packs “Ortodòncia all included” creats en exclusiva per a Claror (nens i adults).
 
PACK ORTODÒNCIA FIXE METÀL·LICA ALL INCLUDED: Només 2.500€
  Tractament complet, incloent estudi, registre, retenció i neteja inicial i final (preu per no abonats Claror 3.000€).
 
PACK ORTODÒNCIA FIXE CERÀMICA ALL INCLUDED: Només 2.700€
  Tractament complet, incloent estudi, registre, retenció i neteja inicial i final (preu per no abonats Claror 3.200€).
 
A Odontquality trobaràs centres de confiança, amb més de 15 anys d’experiència contrastada (no son unes noves clíniques low cost), amb un equip mèdic experimentat i amb una excel·lent formació en cadescuna de les àrees de l’odontologia:
 
Odontologia general
Ortodòncia nens i adults
Pròtesis fixes i removibles         
Implantologia convencional
Implants de càrrega immediata         
Periodòncia
Sedació amb anestesista
Estètica dental 

I una especialitat que no gaires clíniques dentals poden oferir-te amb totes les garanties: la cirurgia oral i maxil·lofacial

De la mà del prestigiós Dr. Samir Hosn Centenero, que també exerceix com a cap de cirurgia oral i maxil·lofacial a l’Hospital Plató de Barcelona i com a professor a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), ofereixen sol·lucions avançades per a pacients amb “falta d’os” com, entre d’altres, els implants zigomàtics i pterigoideus.
 
Les clíniques Odontqualityt, registrades en el Departament de Salut de la Generalitat amb el número E08640988, a més comptem amb els últims avenços tecnològics per la diagnosi, instal·lacions àmplies i còmodes i son totalment accesibles per a persones amb discapacitat.
 
Pots consultar en detall tots els avantatges a www.odontquality.cat/claror
 
 
LES CLÍNIQUES ODONTQUALITY
 
BARCELONA
Roger de Flor, 271 (entre c/Indústria i Pare Claret)
T. 93 459 06 07
 
HOSPITALET
Av. Ponent, 19
T. 93 448 21 23
 
SABADELL
Via Alexandra, 12-14
T. 93 724 40 99

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate