Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

torneig equip total

concursos

Al llarg dels dos dies en que es desenvolupa el Torneig de Basquet Infantil de Nadal també organitzarem el Torneig Equip Total que implicarà la participació dels pares i mares que ho vulguin. El torneig es farà a les pistes exteriors del Claror Sardenya i inclourà diverses proves:

Two ball

Participants
L’equip haurà de presentar un mínim de 5  parelles  i un màxim de 8 parelles. Serà obligatori la participació de mínim dos pares i dos mares que hauran d’estar barrejats amb els jugadors.
 
Regles del joc
Un jugador començarà en una posició de llançament i el seu company en el mig de camp. Quan comenci el temps, el jugador amb pilota passarà al seu company per tirar a cistella.
El company que llança es el que a de recollir el rebot, mentre el seu company es col·loca en una posició per llançar i esperar la passada del seu company. 
No pot llençar dues vegades el mateix jugador.
S’ha de llençar des de totes les posicions.
No es pot llençar dues vegades seguidesdes de la mateixa posició.
Si s’aconsegueix encistellar en totes les posicions, es sumaran 5 punts a la puntuació aconseguida.
És disposarà de 60 segons per realitzar la prova.
Passaran a la final les millors 5 puntuacions. En cas d’empat tindran valor afegit els tirs anotats més llunyans.
 

Duel de tiradors

Participants
Aquesta prova serà una mica diferent a les altres i consistirà en duels directes de tiradors amb l’equip que us haguem adjudicat. Tots els jugadors podran participar, més un pare i una mare obligatòriament.
 
Regles del joc
És tractarà de que un jugador de cada equip és col·loqui a l’alçada del tir lliure. 
Cadascun dels jugadors tindrà una pilota a les seves mans, quan  els dos jugadors alhora xoquin les pilotes un amb l’altre, hauran de tirar el més ràpid possible. 
El primer jugador que aconsegueixi encistellar tres llançaments s’emportarà el duel de tiradors. 
Els millors tiradors d’aquest joc seran aquells que, aconsegueixin endur-se el duel amb els menys números de llançamentsa cistella.
En cas d’empat es faran duels a una cistella ficada.
 

El repte

Participants
En aquesta prova hauran de participar 6 jugadors , 1 pare i 1 mare.
 
Regles del joc
L’objectiu serà, en un temps màxim de 60 segons aconseguir encistellar des de les 4 posicions delimitades .
Cada jugador haurà d’agafar els seus propis tirs, no podrà rebre ajuda externa.
Obligatòriament l’orde d’encistellar haurà de ser de les posicions més properes a les més llunyanes.
Guanyarà qui aconsegueixi encistellar de les 4 posicions marcades.
En cas d’empat,  guanyarà qui ho aconsegueixi en el menor  temps.

 

Territori 6,25

Participants
En aquesta prova  farem que els participants juguin per parelles i podran participar tots els integrants de l’equip,   tot i que serà obligatòria que mínim dos pares i dos mares estiguin integrades en dites parelles.
Regles del joc
 
És tractarà de encistellar el màxim de cistelles de tres punts possibles en 60’.
Cinc jugadors o pares/mares seran els encarregats d’agafar els rebots  a les parelles durant el 60” que dura la prova. Per tant,  seran una part molt important del joc.
Hi haurà tres zones delimitades per conus (zona 1, zona 2 i zona 3). Quan la parella aconsegueix encistellar cinc llançaments,  haurà de canviar de zona delimita, sent indiferent l’ordre i poden repetir zona si és vol.
Sempre és començarà a la zona 1.
A la zona 1  és trobarà un llançament especial que valdrà 5 punts, amb la dificultat que serà un llançament més allunyat.
Els integrants de les parelles hauran de llençar  d’en un  en un i s’haurà de respectar el torn del company, és a dir, un jugador no podrà realitzar dos llançaments consecutius.
És disposaran només de tres pilotes per dur a terme la prova.
Una de les pilotes tindrà un valor doble i és podrà llençar cada tres llançaments.
 

Freethrow challenge

Participants
En aquest joc haurà de participar obligatòriament tot l’equip, incloent-hi l’entrenador i un mínim de tres pares i tres  mares. En el cas que no hi hagi el mínim pares o mares, els pares o mares  presents en el joc seran els encarregats de repetir llançaments dins  que es necessiti per arribar als vint tirs lliures tirats.
 
Regles del joc
És tractarà de llançar 20 tirs lliures (12 jugadors, 2 entrenadors, 3 pares i 3 mares) amb la intenció de sumar el màxim de punts possibles.
Cada llançador disposarà de 5 segons màxim per realitzar el seu llançament.
Valor dels llançaments:
o 1 tir lliure ficat: +1 punt.
o 1 tir lliure que no toca cistella (airball): -1 punt.
o 1 tir lliure que entra net sense toca cistella.

És donaran dues oportunitats per realitzar la prova i tindrà validesa la de millor puntuació.concursos de triples, habilitat i two ball per a que els nois i noies mostrin les seves habilitats basquetbolístiques.

 

GTranslate