història

història

El Torneig de Bàsquet Infantil de Nadal va començar la seva trajectòria el 1995 quan des del centre esportiu municipal Claror i la secció de Bàsquet Safa Claror, es va decidir impulsar un esdeveniment basquetbolistic que permetés aplegar el bo i millor de l'esport de la cistella en categoria infantil. La competició va començar els primers anys amb dues categories, infantil i preinfantil, fins que al 2009 es va apostar per centrar el torneig en categoria infantil que és la que li dóna nom a l'esdeveniment.

En el Torneig de Bàsquet Infantil de Nadal que organitza el bàsquet Safa-Claror hi han passat equips reputats com el FC Barcelona, Real Madrid, Joventut Badalona, Pamesa València, Ros Casares. Durant tots aquests anys d'història el club que més vegades s'ha imposat en el torneig masculí ha estat el FC Barcelona, amb nou títols. En noies no existeix l'hegemonia clara de cap club però el basquet Safa- Claror és el que acumula més èxits amb tres campionats.

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate