Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

Benvinguts!

presentacio torneig
 
Un any més, ens reunim per aquestes dates per celebrar una nova edició del Torneig del SAFA CLAROR. Aquesta és la vint-i-quatrena edició i estem molt orgullosos de poder seguir organitzant un esdeveniment 100% bàsquet total.
 
Després de molts anys de fixar el rendiment com a objectiu prioritari dins del nostre torneig, la següent edició, vol potenciar aquest joc col·lectiu que tant ens apassiona, des de una visió més pedagògica però sense perdre la essència del que significa competir al màxim nivell de les nostres possibilitats. 
 
Amb el propòsit d’utilitzar aquest esdeveniment per fer créixer i potenciar als nostres  jugadors, hem volgut donar protagonisme  als personatges més rellevants per desenvolupar aquesta tasca, els nostres entrenadors. Per això, durem a terme una formació dirigida als nostres tècnics i els de la resta d’equips convidats, amb la intenció de fomentar l’aprenentatge i elevar el nivell de coneixement dels qui,  dia a dia, és preocupen per aconseguir, la millor versió dels nostres jugadors.
 
Dins d’aquesta nova dinàmica del torneig, no ens hem volgut oblidar tampoc, de les persones que es sacrifiquen perquè el nostre club pugui nodrir-se de la seva matèria prima, els pares. Som molt conscients que ells formen part prioritària d’aquest projecte i volem que aquest any no siguin uns simples espectadors. Volem  que per una vegada ho visquin dins de la pista, junt amb els seus fills. Amb aquest propòsit hem  desenvolupat  un torneig paral·lel, on els pares  podran finalment decantar la balança de la victòria cap al seu equip.
 
L’equip total, que és com hem decidit anomenar aquest torneig paral·lel, neix amb la intenció de promoure el vincle existent entre pares i fills dins del nostre àmbit,  de la millor manera  que sabem fer, mitjançant el joc del bàsquet i de la seva part més social i divertida.
 
En definitiva,  el que us volem desitjar, és que pugueu gaudir de tres dies  de bàsquet en estat pur, aquell que  ens fa oblidar-nos de tot, adorant cada segon del rellotge, i que aquesta vivència quedi integrada en els nostres esportistes com un record molt valuós dins del seu bagatge basquetbolístic.
 

Moltes gràcies i molta sort!

 

GTranslate